Oh Bonjour Goodiebox!

Annonse// Oh Hello You Goodiebox! 

Hva med å få følelsen av å være skjønnhetsredaktør en gang i måneden? Oui, merci sier jeg! Jeg kan noenganger savne det å være skjønnhet og helse ansvarlig i ELLE, det å få tilsendt en haug av beautyprodukter hele tiden og teste nyheter er noe jeg elsker! Så jeg tviholder ekstra på følelsen av å være Beauty Editor ved å ha blitt medlem av Goodiebox! For 199 kr i måneden kommer en deilig beautyboks rett hjem.. Og verdien er alltid på minimum 650 kr!

Nå får jeg en boks i måneden levert hjem til meg! En nydelig beautyboks med masse deilige produkter, og de fleste produktene  kommer også i full size.. Jeg får testet ut nye brands, og merker jeg ikke har prøvd, og jeg utvider beautyhorisonten min ved at jeg ikke velger produktene selv, men at en egen beauty stabb på Goodiebox hovedkontoret i københavn plukker de ut.

Self care og skjønnhetssøndager er hellig for meg, og jeg tror virkelig på at det ved å ta litt ekstra vare på seg selv, så kan man faktisk gi det lille ekstra til andre. Det er når man har det godt, at man er ekstra god -mot andre, på jobben og mot seg selv, ihverfall slik er jeg.

Og dette med skjønnhet handler ikke om å se perfekt ut, eller bruke den riktige fargen på leppene -men det handler om hvordan man føler seg. På insiden..
Goodiebox sin boks denne måneden snakker til meg og mine behov -den heter Dancing in the Rain -so cute, og er perfekt nå på våren. Og verdien for denne boksen er på hele 762 kroner.. så det er en veldig god deal med andre ord…

En deilig hårmaske fra Miqura som pleier håret og som blant annet inneholder arganolje og silke-aminosyrer -haircare på sitt beste! Det er også en neglbåndsdytter som jeg har glemt at jeg trenger, og en superdeilig eksfolierende kroppsskrubb. Denne fjerner døde hudceller og gjør huden mine silkemyk – et lite tips når du bruker en slik skrubb er å starte nederst og bevege deg oppover  mot hjertet-da gir man kropp og hud en ekstra detox boost! Ikveld skal jeg også prøve ut Tan drops fra James Read, disse har jeg lest så mye om men ikke surret meg til å kjøpe. Nå har jeg den på baderomshyllen -thanks Goodiebox!

Og det er ikke bare hjemme jeg steller meg, jeg har alltid en hårbørste i vesken, og med sminken min har jeg alltid en neglelakk -i tilfelle jeg har et viktig møte og neglene ikke er på stell så har jeg alltid en redning i veska! Man ser så mye mer fix ut med en gang manikyren er i boks…

Så mine to nye veskefavoritter fra denne måneds Goodiebox er denne neglelakken i en perfekt syrinfarge, og en helt super hårbørste som fikser sveisen min på 1-2-3!

Nye baderomsfavoritter og hverdagshelter trenger alle, også er det ekstra deilig med en liten self-care gave en gang i måneden rett hjem… Beauty Editor følelsen kom faktisk rett tilbake!

Klikk her hvis du også vil kjenne på den følelsen… <3
Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *