Soul Food: Magical Sunday

Oh Magical Sunday!

Herregud så deilig denne uken har vært med to søndager? Eller slik har det ihverfall føltes som for meg… Igår dro jeg innom Pachamama med en vennine, og kjøpte litt påfyll av Palo Santo -det er hellig tre som fjerner negativitet og bringer lykke. Jeg brenner litt og litt av den -renser litt, jeg kan tenner på litt før meditasjon, eller bare for å ha litt ekstra good vibe i hjemmet,  og det er røyken som dufter magsik!

Jeg kjøpte også noen nye stener som jeg kan ha i vesken, og en av de nye jeg kjøpte er denne fine blå topasen. Jeg kan noen ganger være litt urolig for fremtiden, og planlegger ganske mye hele tiden,  og med jobben min må jeg alltid tenke fremover hele tiden. Så det er deilig for meg å ha en reminder i vesken -som denne blå topasen på å jobbe mer med å være enda mer tilstede i livet mitt. Dette er noe jeg stadig jobber med, og jeg blir bedre og bedre, men det er alltid fint med en daglig reminder!

Også kjøpte jeg et nytt armbånd som jeg synes er superfint, dette er laget av gul kalsitt og er faktisk også en av fødsels-stenene til stjernetegnet jeg er -nemelig Skytte. Jeg er fra naturen en veldig positiv person -men å få påfyll av ekstra energi og positivitet skader jo ingen. Også skal denne stenen vistnok hjelpe med stressfølelser i kroppen. Why not tenker jeg! Også er det så fint å ha litt fokus på å være true to self -dette er noe som også er spesielt viktig i min bransje…

Også renser jeg alltid nye smykker og krystaller, med enten Salvie eller Palo Santo før jeg bruker de.. Det er et trisk jeg har lært av en Sjaman <3

1 Comment

  1. Kan du forklare hvordan du renser smykker og krystaller? 🥰

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *