Styling trick!

Styling triks fra en Stylist

En av mine talenter er faktisk det at jeg er en stylist, på real. Det å style modeller, en moteserie, jobbe med merker og  artister- rett og slett det å jobbe kreativt med en look og med klær er noe jeg faktisk ELSKER! Og etter 9 år i yrket, og en forkjærlighet for La mode lenge før ELLE så har jeg lært og funnet på noen triks…  Og jeg har fått mange kommentarer angående toppen jeg brukte i igår. Toppen er et skjørt jeg kjøpte på Topshop i London for 10 år siden, og jeg bruker dette skjørtet både som skjørt – men igår ville jeg være litt mer rocka så da stylet jeg skjørtet som en topp!

Trikset er da å bruke et belte i midjen for å skape shape på skjørtet, så har du noen skjørt som du synes er blitt for korte? Prøv de ut som en topp før du kvitter deg med de… Jeg elsker å vise skuldrene mine, og slike rette former er noe av det fineste jeg vet.. Her kan man bruke dressbukser for en chic look, hvite jeans, svarte jeans som jeg brukte for å gi en look en touch av rocka… Belte kan være tykt eller tynt, dette kan man se etter hva som passer for antrekket! Men man må ha det i midjen, for å skape en form.

Og i min garderobe finner du alltid sikkerhetsnåler, de former om klær på 1-2-3! Så er skjørtet for stor som topp? Bruk noen sikkerhetsnåler bak, brett det  igjen fint under bustier bh- slik at det ikke synes -og voila! Du har nå faktisk laget din egen topp -redesign, og noe helt unikt!

Er dette noe dere vil ha mere av? Styling tricks og garderobe hacks?

Legg gjerne igjen en kommentar <3

bisous, Caroline

3 Comments

  1. Caroline

    Mer av dette!! og gjerne mer bilder av outfit og jobbklær.

  2. Henriette

    Så flott🤩🤗👌🏽

  3. Cecilie

    Yes, please!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *