Hello Friday

Hello kjære solfylte fredag!

Idag startet jeg dagen med deilig fersk sellerijuice, og nå har jeg jobbet litt her hjemmefra før snuta går ned til ELLE kontoret… Det er så deilig å bare ha en litt stille morgen, få unna litt mails slik at helgen føles ekstra velfortjent!

Mine planer for helgen er å dra på The Box ikveld (sponset billett ditt) -du har kanskje hørt om  The Box fra London og New York? De er ihverfall her i  Oslo i helgen, så det blir frekk fredag på meg senere… Så dette gleder jeg meg så mye til!

Utover det har jeg et spennende prosjekt jeg jobber med -så tenker en del kreativt her, også har jeg cravings på Converse om dagen så jeg skal prøve å finne mine gamle i boden, hvis ikke må det bli noen nye på meg… Synes at det er så fint til både kjoler, bukser og til og med dressbukser… En ordentlig garderobeklassiker!

Også har jeg klikket hjem er sick bikini, og noen ordentlig fete sandaler… Tipser om de litt senere..

og du, en ting jeg elsker å gi meg selv på fredagen -er fine blomster. Hva med en liten bukett med tulipaner? Da blir helge-følelsen litt ekstra, det skaper fin stemning i hjemmet samtidig som tulipaner bare blir finere og finere utover dagene..

3 Comments

 1. Så skjønne antrekk i Elle-videoen! Veldig inspirerende! Lurer på hvor den lille svarte vesken er fra?

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Elin❤️

   Tusen takk!! Du, den er fra spanske Uterique

   Klem Caroline

   1. Tusen takk! 💕

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *