Pure Soul Food

A mid week -weekend kinda feeling!

Nils og jeg pakket baggen igår og dro ned til hytta i Sandefjord… Det å våkne opp der idag tidlig, helt stille vann, blå himmel og bare høre fugler som kvitrer over hodene våre -Det er soul food for meg!  Deilig lys, naturen og ingenting på agendaen… Så idag har jeg egentlig hatt en helt magisk søndagsfølelse.. Der det kunn er lysten og nysgjerrigheten som styrer dagen!

Jeg har ofte veldig aktive dager, men idag så lå jeg rett ut først på en solstol og drakk tre kopper kokkosnøtt cappuccino mens jeg så utover havet.. Resten av dagen så satt jeg og koste meg i sofaen med pcn i fanget, hundene  mine ved siden av meg, bordet fult av  inspirasjon med magasiner, boken min og mobilen. Dager der jeg kan søke opp inspirasjon, få tid til å lese og bare hente meg inn kreativt -det er rett og slett en drømmedag!

Og du, her er to ting jeg aldri blir lei: røde tær i kombinasjon med lyse jeans med hull på knærne…. Deilig klassiker!

Håper du har hatt og fremdeles har en super 1 mai <3

ta vare

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *