Beauty-Hacks: Nye hverdagshelter

Si BONJOUR til mine 3 nye beautyfavoritter!

Jeg kjøpte denne CC-kremen fra Chanel for en stund tilbake, og den er  en ny  hverdagshelt!  Det er en farget dagkrem med solfaktor 50, så den jevner ut huden, dekker over ujevnheter, gir glød og simpelthen en superfin finish! Denne kommer i 5 toner, og jeg blander nr 20 og nr 30. Huden ser delikat og sunn ut, og ikke for sminket -akkurat slik jeg liker det! Men ikke nok med det…. jeg har fått enda en ny hverdagshelt!

Le Beiges -Eau de Tent fra Chanel (sponset produkt) dukket opp på pulten min i en lekker liten gavepose fra Chanel i Paris.  Dette er en foundation med den er  vannaktig  -vanntint er det nye beauty ordet. Den en tyntflytende og har små farge-og -glød microbobbler som smelter inn i huden, og etterlater den glødende, samtidig som fuktet.

Denne er mye mindre sminket i effekten, men kanskje derfor enda mer sexy. Min skjønnhetsfilosofi er ikke det at man skal dekke over, men heller fremme ved hjelp av beauty. Sexy, glødende -liksom usminket hud, er rett og slett uber hot! Og denne lille godbiten kommer til å gi deg og huden din en sommervibe på 1-2-3!

Jeg bruker selv farge medium i denne, og på meg funker den som en kule! Virkelig en hverdagshelt <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *