look du jour -Gomaye

Annonse/ i samarbeid med Gomaye

Nå på våren så får både jeg og garderoben min en ny giv, og jeg har klikket hjem fire nye favoritter fra det danske merket Gomaye!

Hvis du ikke har hørt om merket så bør du sjekke det ut. Jeg har plukket frem mine favoritter som denne blazeren. Den  er virkelig superfin, smårutete med både gult,grått og blått i fargene, så jeg kan fint style den over farger -og jeg kan style den til svart!  Blazeren har en melange av farger i seg, og den er derfor verken for hard og heller ikke for gubbete -rett og slett perfekt!

Her er den stylet over en hvit t-skjorte fra Gomaye med et superfeminint skjørt  igjen fra danske Gomaye. Dette antrekk er både superfint  å både bruke til jobb og på date! Også elsker jeg rusjene  på siden av skjørtet..

Denne sesongen har jeg faktisk gjort en regel med megselv, at jeg skal pynte meg mer i hverdagen, bruke mine fine skjørt og kjoler på kontoret… Jeg har en haug av klær hengende i klesskapet som bare må få luftet seg mer, og ved å slenge en slik blazer over -blir en supersøt kjole business på 1-2-3. Jeg skal gjøre en ekstra effort -rett og slett!. Som dette antrekket- er egentlig super enkelt, men jeg føler meg så utrolig fin <3

En annen dag på jobben så stylet jeg den samme blazer over en litt rocka rosa topp  og skinnbukser -en litt urban spinn på blazerlooken som jeg også elsker! Jeg får heller ikke nok av t-skjorter og topper med slogans på, de røffer opp ett hvilket som helst antrekk -og er perfekt å bruke nå både til dressbukser og jeans..


Blazeren ass – superelsk på den og de andre godbitene jeg har klikket hjem fra det danske merket Gomaye!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *