Holiday look

Holiday is on!

Hello kjære deilige påskeferie… en uke med trening, kyssing på kjæresten min, svigerfamiliekos, palmesus og sol!

Jeg er på familietur til et nydelig Hotel på Tenerife, og her er det avslapning og late dager på menyen… med meg har jeg pakket søte sommerkjoler, treningstøy og mange bøker… følelsen av å stå opp og vite at det er fint lite på dagens agenda er så deilig!

Og et lite tips hvis du bypåske og ønsker å komme deg i litt mer feriemodus, så planlegg en dag der du har ingenting på agendaen. En magisk dag der der du står opp, nyter en lang frokost, tar en liten tur i byen -kjøper en ny bok og legger deg i senga (som har helt nye hvite laken) og leser bok, drikker te og får på Hotel feelingen! DET er hverdagsmagien sin det!

Kos deg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *