Look du jour

Le Basics…. garderobeklassikerne jeg elsker!

oh yes I do, mine garderobeklassikere klarer jeg meg rett og slett ikke uten!

Helt siden mine glade pariserdager, så har jeg elsket den typisk franske looken bestående av små rufsete hår, jeans, skinnjakke og enkle boots til… med litt higlighter på kinnbeina kan ikke denne looken feile noengang -ever! Den er faktisk en klassisker som er tidløs!

Et par lyse jeans, litt oribe texturizing spray i håret -slik at jeg får den franske teksturen på håret mitt, og en dæsj Chanel Gabrielle body loition på huden så er jeg nesten tilbake i Paris…

Og hvis du ser etter en ny skinnjakke, må du sjekke ut denne fra Gestuz! Jeg lever i denne om dagen, en perfekt miks mellom klassisk og rocka…

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *