Beauty hacks -mine tre vårfavoritter

Som dere vet så var jeg skjønnhet og helse ansvarlig i ELLE tidligere, og fremdeles er jeg en skikkelig beauty junky! Jeg elsker å komme over nyheter, cult produkter og lese meg opp på skjønnhet, sminke og helsetips.. og idag hadde jeg en deilig beauty dag hos Skin City i regi av ELLE. Og da kom jeg over noen beauty favoritter som jeg må tipse dere om!

Denne har jeg tipset om tidligere, da det er en helt fantastisk body scrub. Jeg er veldig opptatt av hud, og elsker å skrubbe bort døde hudceller, og pleie huden min på kroppen! Denne body skrubben er en av mine favoritter da den lukter magisk av makadamiaolje, den fjerne døde hudceller, bidrar til cellefornyelse, og konsistensen er oljeaktig, også lukter man så godt etter at man har brukt den!

Hello higlighter of your dreams!

Et beauty cult produkt, og et må ha produkt i sminkepungen er denne 24 k Gold fra Peter Thomas Roth. Denne higlighter/cc kremen kan man bruke direkte som en higlighter på kinnbeina og der lyset treffer ansiktet. Eller blande den med en dagkrem eller foundstion for ekstra super glow… Og denne er fantastisk!

Også blir jeg aldri lei oljer. Jeg bruker olje hver dag på huden min, både på ansiktet og kroppen. Også elsker jeg å gi hårtuppene mine litt ekstra pleie med litt olje, og mest av alt så elsker jeg multi purpose oljer slik som denne! Igjen så lukter denne magisk av sommer, og det samme som body skrubben, og kan brukes på hud og hår! Yay!!

Fine beauty hacks som er perfekte nå på våren, bort med døde hudceller, litt ekstra fuktighet, deilig sommer duft og glød i huden! Yes please

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *