Recharging

Miss spirituelle -oui!     C’est moi!

jeg har hatt krystaller rundt meg i mange mange år, og da jeg skilte meg brukte jeg rosenkvarts krystaller til å heale megselv og hjertet mitt… jeg har brukt krystaller i seremonier som jeg går til, jeg har flytende krystaller som jeg tar, noen ganger sover jeg med de under puten, jeg har alltid noen i vesken,  og på nattbordet mitt har jeg en kjempestor rosenkvarts stånde samt mange forskjellige mister…

Krystaller er så viktig for meg at jeg til og med ble fridd til av Nils med en stor krystall på 1 kg formet som et hjerte..  Og mine to små triks når jeg vil lade batteriene, klare hodet og tankene er:

Først renser jeg alltid  spacen og megselv med salvie. Jeg brenner enden, slukker flammen og tar røyken fra salvien og renser megselv for dårlig energi, leiligheten eller objekter jeg bruker -som krystaller.

Deretter setter jeg meg ned, og tar en av mine krystaller utifra hva jeg ønsker, og sitter og holder denne mens jeg tar en 5 minutters meditasjons pause….

Jeg føler meg recharged og fokusert, og om man ikke skulle tro på  krystallenes kraft, så er uansett en 5 minutters fokustid helt gull.. og du kan bruke noe annet. Men det viktige er at du manifesterer tankene dine i objektet, slik holder du fokuset i etterkant. Og hver gang du ser objektet, så husker du ditt fokus.

Voila! Litt reeeeecharging på en søndagskveld er magisk! Connecte med degselv, og dine ønsker og drømmer…

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *