Pop up imorgen!

Coucou!

For dere som har fulgt meg lenge vet at jeg elsker veskene fra Helmer! I mange mange år har de vært min go-to jobbveske, er perfekt å reise med, ha med til trening, i tillegg til at de ser superchic og tidløs ut… du har spottet de på jenter som Camilla Pihl og Darja Barranik, og til og med Hally Berry! Lagt med kjærligehet på Bali med en fransk finesse, er de mitt go-to veskemerke!

Og imorgen, har de Pop Up i Oslo, og jeg håper du kommer og tar turen! Du kan utforske kolleksjonen dere, ta og føle på de fine veskene, prøve, bestille eller kjøpe deg en, og få en matbit og noe i glasset! Det er en uformell hang, og jeg er så stolt av å være en vennine av denne merkevaren og kjenne damene bak!

Helmer Pop Up starter imorgen kl 17 -21, og vi holder til på Ivan Bjørndalsgate nr 9❤️

Bare good vibes!

håper å se deg!!

2 Comments

  1. Hvor er vesken fra?😍

    1. Caroline Skjelbred

      Hei Anette! Den er fra Helmer❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *