Mini-break

Små avbrekk i hverdagen? Jepp -det tar jeg med meget GOD samvittighet!!

I en travel hverdag med en mailboks som aldri blir tom, eventer og møter er jeg flink til å ta små avbrekk i hverdagen slik at jeg holder meg unna stress og dårlig stemning i kroppen.

Mine triks er:
Jeg starter dagen med SELF-Care, sitronvann eller en deilig juice, noen dager tar jeg også på en øyemaske, jeg har alltid på meg en digg morgenkåpe eller kimono, og tar meg ordentlig tid til å våkne. Bare det å stå opp 10 minutter før gjør så mye med stressnivået ditt, og det er helt magisk å starte dagen litt alene..  Jeg sjekker mailen min ikke før jeg er på trikken på vei til jobb, og da med en deilig spilleliste på ørene -en av mine egne  som du finner på Spotify- under navnene – Magica, Eccentric Mix eller Vibe -de får meg i ekstra godt humør og får igang energien min!

Jeg tar også noen korte 2 minutters pauser på kontoret, hvor jeg sitter på stolen min, og bare tar noen få gode pusteøvelser -puster inn -teller til 4, puster ut igjen på 4 og repeterer dette fire ganger.

En annen favoritt jeg har er å komme meg ut en tur etter lunch, idag gikk jeg en liten tur langs bryggekanten på Aker Brygge ( der ELLE har HQ) og drakk en nydelig Vanilla Matcha Tea med kokosnøttmelk mens jeg nøt solen…

Og et lite triks jeg har når jeg kommer hjem, er å ofte skifte litt om -av med bh, håret opp i en knute og på med en deilig kashmirgenser, og på med noen tøfler -jeg har noen  som ser ut som ballerinasko fra Flattered som jeg elsker.

Jeg liker også å gå hjem etter jobb, høre på musikk, kjenne på solen og bare nyte litt me time!

mine små magiske triks for mindre stress, og mer yay i hverdagen ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *