Monday mantra

Hvor deilig er det ikke å ha litt fokus på self-love på en mandag?

Jeg tester ut stadig nye behandlinger, skjønnhetsrutiner, har litt nye klær her og der, og prøver å hacke til livet mitt så bra jeg kan. Og så slo en tanke meg, er jeg bare en perfeksjonist?

Jeg grublet lenge over dette, og kom frem til at jeg søker ikke etter «perfeksjon» hva nå det enn er, men jeg ønsket å ha fokus på å dyrke megselv og mitt liv. Jeg vil spise sunt fordi det gjør meg godt,  jeg vil trene fordi jeg elsker endorfinkicket jeg får, og jeg synes det er deilig å bli stelt med når jeg tar ansiktsbehandlinger.

Så, derfor akkurat idag, på en mandag så synes jeg det er en topp start på din uke, og ha litt fokus på nettopp degselv… om det er å starte uken med den diggeste maten til middag, gå på yogaklasse etter jobben eller ta en ansiktsmaske -så synes jeg at det fortjener både du og jeg❤️

Happy monday!

Stay true, stay you

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *