Bonjour Week END

Velkommen helg!

Herregud så deilig det blir med helg, hvor jeg ikke har noen planer!

jeg har to kofferter jeg skal pakke ut, vaske klær, kose meg hjemme, trene, lage deilig mat, kysse på kjæresten min, lese bok og rett og slett kose meg!

Jeg beklager lite blogging denne uken, tiden har gått litt i ett i det siste, Heftige dager, og jobbtur til Amsterdam der jeg fant de råeste bootsene som jeg skal dele med dere imorgen…

Jeg skal også  gjøre om på layouten på denne siden nå, så jeg henter inspirasjon til hvordan denne skal bli… jeg skal fremdeles poste hver dag, og fremdeles gi dere mine beste personlige tips ved siden av å jobbe i ELLE.  Rett og slett fordi jeg elsker å dele!  Og er det noe mer dere ønsker at jeg skal dele mer av,  så bare legg igjen en kommentar og please del med meg❤️

Og med det, så ønsker jeg deg en nydelig fredag -kjære Soul sister!

1 Comment

  1. Vil gjerne se flere bilder av outfits, elsker stilen din!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *