look du jour

Det å våkne opp til blå himmel og strålende sol -det er hverdagsmagi det!

Jeg kjenner våren kribler meg på nesen, så det er deilig å dra på seg vårlige klær -lysere farger og tynnere kåper… En av mine favoritt trender er trenchen, og denne fra Nue Notes er rett og slett perfekt! I dag hadde jeg mange møter så behagelige sko var et must, og da er disse røde fra Adidas i modellen Campus en joggesko jeg liker -da den er slankere og lav på ankelen. Slik at jeg viser litt hud der.. en liten detalj som jeg liker veldig godt.


Hvit kasmirgenser fra Wild Wool for å holde seg varm, og en lys jeans fra Zara!
Fresht og enkelt -og helt perfekt for meg i dag å løpe rundt i.. En litt mer pyntet versjon av dette er å slenge på seg et perlekjede og nøye hvite støvletter -en clutch i hånden og voila -du er enda litt mer chic på 2 sekunder!


Og litt mer om den nydelige badstuopplevelsen min i dag tidlig, kommer i en egen post om litt…

Ønsker deg en nydelig torsdag <3 nå er våren her!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *