Look du jour

Coucou fra Canari!

Jeg har pakket med meg noen nye vårfavoritter ned hit til varmen, og selvom jeg prøver å shoppe mindre så unner jeg meg noen nye plagg her og der. Litt mer tanke bak, færre kjøp, mindre impuls og helst mer bærekraftig er mitt mål jeg jobber mot. Men denne lekkerbisken av en skjorte/jakke fra Zara i årets trendfarge -neongrønn måtte bli min!

Med en gammel svart badedrakt under og noen svarte shorts er dette er kult antrekk både til strand og by! Og denne neonskjorten skal jeg bruke inne på kontoret, over korte kjoler, under  kåper for å rampe de opp, også blir den helt perfekt til et helt beige antrekk…

En ny farge i garderoben gir alt dey gamle litt nytt liv, og å sette sammen nye antrekk med gamle klær føles gøy og fresht!

Badedrakt fra Hm, shorts fra Monki og skjorte fra Zara

2 Comments

  1. Hvor er de fine solbrillene fra?

  2. Elsker bloggen din ❤️ Du sender ut gode vibes. Og kommer med nyttige tips. Har flere ganger kjøpt sminke og klær jeg så på bloggen, og er alltid så fornøyd med de kjøpene. Ønsker meg et innlegg og dine hårrutiner: hvor ofte vasker du håret, produkter, føner du etc. Nyt sol og varme, du er så skjønn.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *