Look du jour

Noe gammelt og noe nytt!

jepp, jeg elsker mine vintagefavoritter som jeg har hengende i klesskapet, i kombinasjon med noe nytt og fresht!

Ifjor vår så  klikket jeg hjem denne Loewe stråvesken, og den er virkelig en sommergarderobe favoritt! Den reiser jeg med, den har plass til alt av håndkle og solkremer på standen, og den er superfin over skulderen med en skinnjakke til for en litt vårlig spinn på en bylook. I år har sommergarderoben  fått nye freshe flip flopper og disse hvite nye fra Brasil blir mine ss19 favoritter!

En vintagekjole fra Pucci stylet med freshe hvite flip flopper gjør sommerloooken min fresh og sporty! Da jeg tidligere hadde stylet kjolen med svarte flate gladiatorsandaler så føles det riktig nå og gjøre den litt yngre og mer avslappet -og da er flip flopper løsningen!  Og hvor fint er det ikke å bruke slike sandaler med en paljettkjole på kvelden, håret i wetlook og en deilig farge på leppene?! Superelsk!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *