a Love Story

En nydelig kjærlighet <3

Før og gjennom hele min tid egentlig, så har jeg brydd meg om hva venner og folk jeg egentlig ikke bryr meg om, mener og synes om mine valg av kjærester. Jeg har så mage ganger blitt påvirket av forventingene til hva slags type jeg skulle være sammen med, en slags sosial tilpasning fra min side.  Og når jeg var sammen med den aksepterte typen gikk det at skogen, og når de ikke passet til oslo vest boksen gikk det også at skogen, og når det var karer som prøvde å passe inn i boksen gikk det også at skogen… Det handlet mer om meg, min løsrivelse fra alt, og at jeg måtte vokse og finne ut av hva jeg ser etter i en mann.  Hva slags liv jeg ønsker. Hva slags partner. Hvilke verdier er viktige for meg.  Det er verken moren min eller min venninne som skal leve  med min kjæreste, det er MOI…

Før så jeg også etter en mann som skulle utfylle meg og jeg trodde det var det jeg måtte ha.. Men valget ble på en partner som hjelper meg med å utfylle megselv. De tomme rommene inni meg, det jeg må jobbe med, healer jeg selv ved hjelp av å ha en kjæreste som Nils.  En love story der to mennesker gir hverandre rom for å vokse, lære og være seg selv. Ingen bokser å passe inn i, ærlighet til seg selv og til hverandre og masse masse kjærlighet.  Jeg har nå skapt en egen boks med Nils, vår egen <3

Jeg trodde heller ikke at jeg ville bli typen som poster på IG love story tekster på valentines day, men når det er så fint, og man kan finne en så fin kjæreste og partner så vil jeg bare vise at -Ja det finnes! True Love som er stor og sterk, og som også kan mykne opp harde vestkant-pikehjerter som mitt eget <3

Velkommen kjærlighet, ren og vakker! Og om du har en kjæreste eller ikke, så kan du bruke dagen i dag på litt ekstra Self-Love. Kjenn på hjertet ditt. Kjenn på det vonde og det gode. Pust inn med magen og bare la følelsene komme ut. Du kan legge en hånd på hjertet og en på magen, og gi degselv litt kjærlighet og gode tanker – husk Du er så fin og helt unik <3 Happy V-Day!

x Caroline

3 Comments

 1. SÅ fint og vakkert skrevet! Å ha en kjæreste er fantastisk, men SELF LOVE er det viktigste av alt … Først når man er glad i seg selv, har man virkelig noe å gi til folk rundt seg …

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Marie,
   Tusen tusen takk kjære 🙏🏻❤️❤️❤️ Ja, self love er der alt starter! I seg selv og sin egen styrke finner man hva man leter etter..
   Det kan bare ta litt tid noen ganger 🙂

   Ønsker deg en nydelig kveld ❤️ Mange klemmer

 2. Så flott skrevet. Jeg føler ofte på det samme, jobber med meg selv på å fokusere på å finne en partner som er rett for meg, ikke for de rundt meg:) Deilig å se at noen har klart det!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *