Look du jour -tacofredag

Happy friyay, sol og blå himmel!

dagen blir så mye diggere med en gang denne deilige solen titter frem, den blå himmelen sprer seg utover og man kjenner at snøen smelter litt i solsteken.. akk.. liten forsmak på våren!

jeg har bare lyst til å gå med helt hvite sneakers, trench coat, ankelkorte skinnbukser og en marinière (le french Word for stripete genser) og en liten veske slengerne over skulderen..  men jeg tror nok vårantrekkene må vente litt til. I mellomtiden gir hvite bukser og dyriskmønster meg en deilig feeling, det blandet med sol og at jeg skal lage taco til middag idag med masse spice og kumin! Heaven

et lite tacotips hvis du skal ha tacomiddag, dropp ferdigposen med tacokrydder og lag det selv med fersk chili, noen ss med kumin, paprikakrydder, sakt og pepper, hvitløk og litt desk koriander. Voila! Renere taco som smaker mye mye bedre<3

1 Comment

  1. Hvilket merke er det på jakken? Såå fiin🤗

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *