Fashion: Spring Summer 2019


Catwalkene under moteukene som viste ss19 -der bugnet det over av badetøy stylet inn i pret -a-porter looksene til både Chanel, Etro, Esteban, Jacquemus, Michael Kors, Hermes og Isabel Marant. Dette er en av de strøste trendene til våren og sommeren, og en utrolig lett trend å tilføre sin egen garderobe, den er praktisk og i tillegg utrolig stilfull. Få litt sommer vibber i gjennom februar ved å gjøre som Chanel og bruke badedrakten til en jeans? Med en lekker kort jakke over og noen hæler er du dateklar!

Hos Isabel Marant brukte man små trekant bikinitopper til gulerot-bukser -en kombinasjon jeg elsker! Det å ha bar midje til en høy short eller bukse er både lekent og sexy..


Eller hva med å slenge på deg den lange kardiganen neste gang du skal nær en strand? Med en lekker tote i hånden er du chic på null komma niks! En perfekt kombinasjon er å bruke badedrakten under de kjolene som viser alltid litt for mye utringning, når du ikke er i humør til det.. Hva med en sporty badedrakt under en sexy utringet kjole? En sporty tvist på en sexy  klassisk look det er alltid fint spør du meg..


I Brasil så stylet jeg badetøyet mitt opp og ned, som her da jeg brukte badedrakten fra Bik Bok som en body under en shorts, også brukte jeg også en svart badedrakt til et lekkert skjørt på kvelden. Da får man en feriegarderobe man kan style opp og ned, også er det ekstra fint å bruke plagg på forskjellige måter. Mindre å pakke med seg og maksimalt utnyttelse av hvert plagg.  Det er fashion jeg liker..

4 Comments

 1. Takk for supre & inspirerende tips!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Marie, og god mandag

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen tusen takk

   <3

 2. Herlig innlegg! Hvor er din badedrakt fra? Den var helt nydelig!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Mina,
   tusen takk <3

   den er ny fra bik bok, og den er så fin!!

   klem Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *