Eat du jour -Sellerijuice


Move over Matcha!
Du har kanskje lagt merke til det på instagram? Jepp, den grønne juicen som alle drakk på sosialemedier noen år tilbake er den nye grønne superhelten anno 2019 igjen! Men det er ikke en hvilkensomhelst grønn juice, den  er faktisk kunn laget på selleri

Miranda Kerr har lagt ut på instastory at hun har drukket sellerijuice hver morgen i 6 måneder og blitt kvitt såkalt brain fog,  fått bedre fordøyelse, høyere energinivå og til tross for at hun er en beautyjunky med et eget organisk skjønnhetsmerke -Kora Organic, så skryter hun av at Celery juice har også gjort huden hennes klarere og finere… Og det er selve Medical medium som er mannen bak populariteten til sellerijuicen alle drikker hjemme om dagen… Med 1.5 millioner følgere på instagram legger han ut daglig sin grønne juice kunn laget av selleri, og kaller seg selv The Orginator of Global Celery Juice Movement. Han har influenced  kjendiser som Kim Kardashian og Gwyneth Paltrow til å juice selleri hver morgen, og det skal være det første du drikker om morgenen.. Før maten da den skal nytes på tom mage slik at superjuicen kan Work its magic gjennom systemet ditt…

Ønsker du bedre og mer hår? Jepp, mirakeljuicen inneholder Vitamin  A,B,C og K, Magnesium, Jern, Kalsium, Enzymer som er bra for tarmen,  den inneholder Antioksidanter  og er alkaliserende, den minsker på kolesterolnivået, den skal visstnok ikke bare gi deg bedre hår (dette er på grunn av vitamin A) men den skal hjelpe på acne og acnearr på huden og den gir en ordentlig boost til immunforsvaret.. Detoxende og full av næringstoffer! Les mer om juicen her

Jeg har selv drukket sellerijuice litt frem og tilbake i en uke før ferien, og er tilbake på den nå. Men jeg tar oppi litt agurk og ingefær bare fordi jeg synes det er godt.. Nå har jeg tenkt å kjøre denne sellerijuicen hver morgen i en lengre periode og se om jeg merker noe forskjell. Fra før har jeg merket at det at jeg drikker mye mindre alkohol enn før, så har jeg fått veldig mye mindre poser under øynene. Så dette er et helse og beautytips som kanskje er veldig kjedelig men det funker.. Men la oss nå se hva sellerijuicen har å tilby! Eller kanskje du vil henge deg på sellerikjøret?

x Caroline

9 Comments

 1. Ragnhild V. Tangne

  Så herlig, dette må jeg teste ut.
  Jeg få børste av støvet fra min juicer maskin først.. . Må den være fersk vær dag? Eller kan jeg lege en en liter med juice også fordele det utover uken? 😊

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Ragnhild!
   Den må være fersklaget hver dag og drikkes i løpet av kort tid slik at den ikke mister sine næringsstoffer:)

   God torsdag❤️ Klemmm💌

   1. Ragnhild V. Tangen

    Herlig 😘 tusen takk for svar, ha en god helg vakre deg ❤️

 2. Kan man lage denne i blender? ☺️🙏🏽

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Maren,
   ja det kan du, hvis du spiser lite grønt til hverdags er det superfint å blende dette da du får i deg ekstra med fiber også:)

   klem

 3. Prøvde denne i går og sååå god! Hvor er den fine genseren din fra? Nyt helgen😍

  1. Caroline Skjelbred

   Juhu Ida,

   så glad du liker den!! En deilig grønn start på dagen spør du meg

   happy monday

   x c

 4. Edgar Pedersen

  Lurer bare på hvordan du opplever Brain Fog. Tror det er noe som har plaget meg i årevis, men jeg vet ikke hvordan det oppleves av andre. Vil bli veldig takknemlig for svar.

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Edgar.

   Jeg har opplevd det når jeg har gått gjennom veldig stressende perioder, lite søv, usunn mat og ikke nok fokus på megselv og kroppen min. Det som hjalp meg var å ha fokus på livsstil, maten og drikken, sove nok og la hjernen få nok tid til å hvile. De-stresse, gå turer i naturen og være litt mer mindless. Tid for degselv når ikke hjernen og tankene kverner.

   Håper dette var til hjelp, god mandag.
   x Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *