Life hack: work out

Mitt ultimate life hack!

For at jeg skal føle ekstra velvære, energi og livskraft så er min ultimate life hack nemelig trening… og det har det alltid vært. Jeg elsker å bevege kroppen min på en eller annen måte. En deilig morgentur, yoga, pusteøvelser, kajakktur eller en klassetime på et senter. Det er litt utifra hva jeg føler at jeg trenger,  enten for hodet mitt eller kroppen…

Jeg elsker kombinasjonen av kondisjonstrening, litt Soul Food trening som meditasjon eller pusteøvelser, litt styrke og stetchende yoga! Når jeg er på ferie så prøver jeg å inkludere inn litt aktivitet, så på denne ferien har jeg booket inn yogatime hver dag med en personlig trener – så har det gått i SUP og kajakkturer. Da har vi både utforsket området, vært ute og i tillegg beveget oss.. også synes jeg det er gøy å gjøre forskjellige aktiviteter med kjæresten min. Skape fine minner sammen…

Det er life hacks som denne 34 åringen rett og slett elsker!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *