Magical mornings

Magical mornings som gir energi og velvære!

jepp, det er det som skapes når man har en yogalærer som holder en fantastisk yogaklasse på terassen kunn for Nils og meg! Det er det jeg anser som virkelig luksus.. det å nyte utsikt, fantastisk natur,og litt Soul Food «me time» ! Opplevelser som skaper minner og gir næring til sjelen min

Deilig myntete, og morgenyoga i det solen går opp! Det er elementer som gjør livet litt mer magisk… Til våren skal jeg bli flinkere til å utnytte Oslo mer. Ta med en termos med te, og yogamatten på ryggen og sykle til Bygdøy og ha en deilig magisk morgensession der.. og hvorfor ikke teame opp med noen venninner? Og hyre inn en yogalærer og kjøre uteyoga hver lørdag i mai? Det har jeg lyst til! Naturen har en utrolig beroligende effekt på oss alle, og det er det lille ekstra som får oss til å vokse..

Og hvis du trenger litt ekstra sommervibes hjemme nå, lag en fersk mynte-te til degselv, og sett på litt cafe del mar toner og gjør noen deilige strekkøvelser  og pusteøvelser mens du har øynene lukket….

god lørdag

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *