Happy friyay

Happy friyay og bom dia fra Picinguaba!

her er det feriemodus, og dette er min første ferie der jeg bare har pakket med meg Havaianas.. jeg lever her mest barfot og tyr til flate sandaler på kvelden. Helt magisk! Jeg elsker kombinasjonen fine kveldskonsert med disse flate sandalene, det blir liksom litt sporty…

ellers er det yogatrening, avslapning, jeg leser bøker, nyter god mat og rett og slett bare slapper av!

Dessert etter lunch, og deilig brasiliansk kaffe! For meg er livet om balanse, nyte morgentrening med samme glede som jeg nyter sjokoladeis i solsteken! Detaljer i livet som gjør det ekstra deilig

Og denne utsikten! Rett og slett helt fantastisk er det å titte utover dette…

idag skal vi på en båttur over til to nydelige øyer.. jeg tar med bikinien og kamera❤️

God fredag

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *