Stylingjobben

I desember tok jeg på meg jobben å style Triana for Paradise hotel Sesong 11, som går på lufta om bare noen uker.. En utrolig spennende jobb, ikke bare det å style de rundt 72 looksene hun skal ha på seg der, men også fordi hun er også ekskjæresten til min kjæreste. Triana og Nils var sammen i rundt 8 år, og hun bodde faktisk i leiligheten jeg bor i nå… Der vi kjørte fitting.

Triana og Nils er gode venner nå, og det er bare rent vennskap igjen med masse kjærlighet, men jeg lurte på om noen negative følelser allikevel ville dukke opp inni meg. Jeg har tidligere hatt forhold der andre kvinner har vært i forholdet mitt. Og jeg har kjent på tonnevis av sjalusi gjennom årene, og det er virkelig en helt grusom følelse. Føle det at man konkurrerer med andre kvinner. Jeg har kjempet for å bli sett og få kjærlighet. Og også målt meg selv i forhold til andre dame. Et virkelig No-No!  Og med Triana så merket jeg at hjerte mitt er helt pure og rent. Ingen ekle følelser, bare kreativitet og en indre drive om å style henne best mulig -Og vise frem gudinnen i henne! Såklart har dette også noe med at forholdet med meg og Nils er så fint og rent, men også fordi jeg har jobbet med megselv. Alle negative hendelser jeg har opplevd har jeg kurert meg selv for. Jeg kunne ha blitt bitter og negativ, og oppslukt av min egen historikk og la det farge fremtiden min. Men, ved å se på det annerledes, og med det rent hjerte så blir alt så mye finere!

Styling -1-2-3!
Jeg styler jo mest modeller, for kampanjer og reklamer, og det er veldig gøy å style personer -da de blir ekte påvirket av det de har på seg, og man kan bygge opp under følelser de viser frem. Og det å style kvinner slik at de føler seg supefine -det er virkelig en passion i meg merket jeg. Kneppe opp noen knapper på en kjole her, vise litt ben, style med de øredobbene, og det håret, inspirasjon fra den looken på sminke -og lage en helhet i antrekket. Jeg gleder meg så mye til det kommer på lufta. Jeg får daglige bilder fra Triana på whatsapp der hun sender bilde av sminke og hår. Og det er virkelig superfint når jeg ser hvordan ide blir til live!

Hvordan holde styr på 72 antrekk i Mexico kan man lure.. Vi hadde mange fittinger hjemme hos meg, der jeg tok bilder av alle antrekkene, og spikret alt fra sko til øredobber og hår, og deretter lagde jeg en fin liten stylingkokebok til henne som hun har med seg til Mexico.

En liten klapp på skulderen Caroline, Rent hjerte og gode intensjoner <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *