Interiør du jour

Jeg elsker mer og mer bruken av mørk treverk i interiør… det føles både retro, moderne og earthy på samme gang. Og gir et hjem en deilig varm vibe.. Så i mitt neste hjem, som jeg skal begynne å planlegge nå faktisk.. Så skal det være mer earthy interiør, med spennende farge tilslag.. Jeg vil ha fine tapeter fra Dedar, lekkert tregulv, fin natursten med bruntoner -rett og slettt skape litt sommervibes hele året med andre ord..

Elementer jeg elsker om dagen:
Fineste stålampen fra Vitra/OsloDeco skal bli min da den gir et delikat og sobert utrykk til et interiør..
Lekre gardiner fra Dedar i lys naturfarge… Disse skal blafre i vinden og gi meg sommervibes hele året!
Vintageskatter som denne skjenken fra Blomqvist. Interiør må ha noen brukte gjenstander, da får hjemmet mest sjel synes jeg.. Også er det gøy å ha noe unikt! Denne i treverk er superfin og gir en deilig earthy vibe, og perfekt å ha fine glossy lapmer på, og fine krystaller!
Det lekreste stoffet fra Dedar er denne i limegrønn/gul silke… Drømmen er å ha noen spesialsydde puter i dette stoffet, en deilig pop av colour! Også tenke rjeg på å være litt locosito og ha en gang eller spisestue i dedartapet, det hadde jeg i min første leilighet og jeg elsker vibben det gir… Dette mønsteret er magisk og kommer også i andre farger.. J’adore!
Den fineste krakken kommer fra Vitra/OsloDeco, og denne skal bli min! Så fin rundt et lavt stuebord <3

2 Comments

  1. Elsker interiørtipsene dine! TAKK for at du lager så fine innlegg! Marie

    1. Caroline Skjelbred

      Ååå tusen takk!!

      Mange klemmer ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *