Eat du jour -taste of summer

Hva med litt smak av sommer i januar?

denne har jeg tipset om før, men en godt tips er det fint å bli minnet på ikkesant?

Dette er en av mine yndlings bowler da jeg har den som frokost hvis jeg ønsker litt sommereksplosjon i munnen, den er super som en post work out snack da den greske yoghurten inneholder masse næringsstoffer som protein, og jod som er viktig for stoffskiftet og forbrenningen og du får i deg kaslium og B12!

Du tar en dæsj gresk yoghurt, over har du en hel grapefrukt i biter, frøene fra en pasjonsfrukt, finhakker noen mynteblader og stør på toppen, og  de frøene du liker -hos meg går det mye i solsikkefrø og chia. Over for litt ekstra yummyness kan du ha litt økologisk honning.. So delish!

Lukk igjen øynene, sett på litt deilig musikk og nyt smaken av sommer!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *