Beauty Hacks -hair care

Januar er som sagt måneden for litt ekstra Self Care, og etter en sesong med julebord, krølltang på full fres og uttørkende stylingprodukter på håret så er det deilig å pleie manken sin, og gi den litt ekstra Tender, Love and Care! Dette er mine hjemmeprodukter som jeg elsker!


O&M er et Australsk merke jeg elsker, og begynte å bruke produktene deres i høst da jeg hadde en bitteliten hårkrise… Håret mitt var blitt helt uttørket etter en heftig sommer med masse saltvann, sol og håret i en ball på toppen av hodet.. Jeg bruker O&M hydrate and Conquer sjampo, da den inneholder vitaminer og 13 amino acids som styrker håret og stimulerer hårvekst. Deretter bruker jeg deres 7 day miracle maske  som gir håret mitt massevis av fukt! Og best av alt, disse produktene lukter HIMMELSK! Du får kjøpt de hos Gevir eller på nettsiden gevirloves.com

Jeg elsker en god skrubb, og denne kropps og hårskrubben fra Quai fjerner alt av død hud på hodebunnen og stylingprodukter som eventuelt skulle ligge på hodebunnen.. Håret og hodebunnen føles super ren, og jeg bruker den også på kroppen! Deretter elsker jeg ordentlige hårbørster som gir hodebunnen min litt massasje, da føler jeg at jeg får mer volum når jeg får løftet håret opp fra hodebunnen… Til slutt elsker jeg å bruke håroljen fra Quai, den lukter rett og slett magisk, og gir håret mitt massevis av fukt og glans. Jeg bruker denne i vått og tørt hår! Denne oljen beskytter håret før du skal varmebehandle det-som føning eller krølltang, beskytter hårfargen og jeg har også noen ganger tatt ekstra mye, sovet med den i håret, og neste morgen -voila! Sunt og glansfult hår <3

6 Comments

 1. Hei <3
  Vet du om disse produktene passer alle hårtyper?
  Klem

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Linda <3

   Det er perfekt til tørt blondert, eller farget hår, som mitt eget 🙂 hårscrubben bør ikke brukes av folk som har hudproblemer som psoriasis, også kan kuren virke litt tung kanskje på veldig lette hårstrå.. men for en periode hadde jeg brukt dette i håret for å gi det næring!

   mange klemmer

 2. Hvem på gevir har lagt stripene på deg her? Elsker fargen ! ❤️

  1. Caroline Skjelbred

   Hei!
   Det er Irina på løkka som har gjort fargen her <3

   mange klemmer og god fredag

 3. Hvor kjøper du ouai produktene? <3

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Marte,

   jeg kjøper de på net-a-porter, og de er helt fantastiske. virkelig

   mange klemmer

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *