inspirasjon du jour

Denne tyske bloggere og influenceren Marie Von Behrens har en instakonto jeg titter inn på når jeg må ha litt hvile fra alle “trendkontoer” jeg følger. Hun har en helt egen stil, er passe rocka og har en feminin touch til sine looks slik at de aldri er kjedelige. Dette er mine 3 favroitt antrekk som jeg craver å gå med nå:
Basic jeans med en deilig lys strikk og en kassiker av ev veske til -et antrekk som får deg ut av kleskrisa bestående av helsvart på 1-2-3!


Eller hva med å embrace vinterhvitt? Jeg vil gå for en brukkenhvit jeans med en strikketgenser til! Stylet med en delikat blondebh under, gullsmykker og litt rufsete hår er du parisienne cool på et blunk!


Den perfekte datelooken spør du meg!
Jeg ønsker meg nye vintagejeans fra Levi’s og har tenkt meg en tur på Velouria og Fretex og prøve meg litt frem… En som er enda høyere på livet er helt perfekt til litt kortere strikkegensere og til silkebluser som dette… Og kombinasjonen grov denim med delikat silke er rett og slett en utrolig stilsikker kombinasjon som er både sexy og polert på samme gang -jadore!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *