On my to-do list

Hello Monday <3

Jeg har laget en aldri så liten to-do liste til megselv som jeg starter uken med.. Og på en to-do liste er det ikke bare rydding og kjedelige ting, men en ny vane jeg vil starte med, og en ny treninsgtype som gjør meg vell.. Da blir en to-do liste litt kos også:

Rydde i egne klær er en stor to-do! Jeg skal gå gjennom garderoben min, ut med ting jeg ikke bruker så ofte, lange fine kjoler som jeg ikke klarer å selge men allikevel aldri bruker har jeg tenkt å levere til fjong slik at andre kan bruke de. Jeg vil gi klær til Fretex, og selge litt unna på tise. En aldri så liten garderobe-detox er det deilig å starte året med

Jeg vil begynne å juice igjen, og lage meg en deilig grønn juice ihvertfall en gang om dagen, kjenner at jeg trenger en aldri så liten vitaminboost i kroppen etter julens tunge mat.. så det blir så deilig å kickstarte juicingen igjen!

Jeg begynte forrige uke med hot yoga igjen på Raw Yoga studio i Oslo, og dette vil jeg gjøre mer av. Jeg hadde helt glemt hvor deilig det er å kjenne på varmen i kroppen og svette skikkelig. Et must for å overleve januarkulden, og i tillegg detoxe kroppen, få bort døde hudceller og litt ekstra glow i huden -yes please!

Mens jeg har fri i januar, så skal jeg være flink til å være ihverfall en time ute om dagen -og når jeg kommer tilbake på jobben skal jeg prøve å opprettholde dette ved å gå frem og tilbake til kontoret, og ta en post lunch gåtur langs bryggegkanten. Frisk luft er rett og slett MAGISK

Jeg skal faktisk på ferie snart!! JUHU, og en tur til Brasil venter om bare 2 uker. Så derfor før denne ferien skal jeg være helt ferdig med walk in garderoben, sortering av klær, kommet i gang med sunne rutiner slik at jeg virkelig får slappet 100% av på ferie. Dette året skal jeg ikke utsette ting jeg ikke liker, så action er mitt kodeord.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *