Eat du jour

Januar er måneden der fokus er self care, det å ta litt ekstra godt vare på seg selv. Så jeg har tatt frem noen deilige matslagere som nærer huden min og kroppen min best mulig.

En av mine favroitter er klassikeren makrell i tomat, enten elsket eller hatet av folk. Denne er proppfull av vitamin D, som har et stort betydningsnivå når det kommer til energinivå i kroppen, og mange forskere mener det hjelper mot vintertretthet. Samtidig smører du deg innenfra med masse av omega fettsyrer, du får i deg jod, magnesium, vitamin A, vitamin E, vitamin B6 og B12 og sink. Proppfull av næring som hjelper kroppen din <3

Jeg tar en liten boks, på et knekkebrød, finhakker tomat og koriander på toppen og litt pepper et voila! For litt ekstra yummyness legger jeg litt økologisk majones på toppen -en helgespesial!

Bon Appetit

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *