Bonjour 2019

Nytt år, blanke ark og sterke intensjoner! Hello 2019, jeg er klar <3

Aldri før har jeg vært like forberedt for ett nytt år, det nye året har alltid bare kommet ramlende i fanget på meg, og hjulet har bare spunnet videre. Jeg har aldri før gitt megselv tid til å tenke over hvilke intensjoner jeg ønsker å ha fokus på i livet, og i min fremtid. Hva jeg vil fylle livet mitt med, hvordan jeg vil jobbe og hvordan jeg vil utvikle meg..  Det å jobbe i ELLE og som blogger i 2019, i en bransje som er en av de største forsøplingsindustriene i verden har fått meg til å tenke over hvordan jeg kan være true to self, snill mot mother Earth og samtidig inspirere med nytt fresht stoff.

Jeg har også satt intensjoner istedenfor nyttårsforsett. Da jeg vil implementere positive ting i livet mitt, skal jeg ikke begynne med negative setninger i hodet.  Ikke fornekte seg, men heller ha fokus på det man ønsker mer av. Kjærlighet, helse, sannhet…

Min intensjon for 2019 er  derfor først og fremst -Action. Jeg ønsker handling og just do it skal være min setning gjennom 2019. En setning du også kan ha..Jeg skal ikke la frykt for fremtid holde meg tilbake, og jeg vil embrace enda mer nytt i 2019. Ha fokus på å gå fremover da jeg i det siste føler at jeg har stått litt stille.. Dette er året for å utvikle seg, lære nytt,, dele på bloggen og dyrke megselv litt mer..

Og med det, så takker jeg sååå mye for 2018 med deg <3 og håper du setter en fin intensjon for 2019.. hva ønsker du mer av ? Balanse? Ønsker du klarhet? Power? Dyrke degselv enda sterkere? Uansett hva det måtte være, så ønsker jeg deg et NYDELIG GODT NYTT ÅR!!

Fylt av kjærlighet, visdom og balanse!

x Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *