Lessons nr 1

Denne helgen var rett og slett helt magisk, og jeg har fått så mye påfyll! Både av kreativitet – hva som gjør meg glad, mine styrker og kvaliteter, men også utrolig mye livsvisdom. Levemåter og tankesett som virkelig beriker livet!

Jeg har tenkt å kjøre en ny post her som heter Lessons -der jeg deler hva jeg har lært på disse workshopene…


Jeg har en tendens til dette, og det er å dvele over fortiden, og å tenke for mye over fremtiden. Når livet mitt faktisk er her og nå.
Dette er enklere sagt enn gjort å leve i nuet, men det er jo dette som er Mindfullness. Det å leve livet sitt, akkurat her og nå. Være tilstede, for kjæresten sin, på jobben, når man møter venner, har en kaffepause, går til matbutikken. Livet rett og slett.

Så Lesson nr 1 er å være mer tilstede her og nå. Fortiden kan man ikke gjøre noe med, og fremtiden kan man ikke kontrollere -men hvordan man lever her og nå det er i dine og mine hender. Så et tips i dag er: Når du lager mat, og kutter opp de grønnsakene eller holder på med den gryta -vær tilstede. Og gjør kunn det, og nyt det. Ikke tenk på det møtet, eller scroll på telefonen. Bare kjenn på det å være tilstede i livet ditt! Det skal i hvert fall jeg gjøre…

8 Comments

 1. Genseren din var så fin!:) Hvor er den fra?

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Siri!

   Ja elsker den! Tusen takk ❤️

   Den er ny fra H&M, mange klemmer

 2. Jeg lurer også på hvor genseren er fra? 🙂 Perfekt til høsten!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Thea,
   Den er ny fra H&M ❤️

   Klemmer

 3. Kan du tipse om noen slike workshops?

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Kristine,

   Det skal jeg gjøre
   mange klemmer

 4. Det er så viktig det du skriver.. Takk for at du minnet meg på dette!

  1. Caroline Skjelbred

   Tusen takk Ine,

   Mange klemmer <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *