Interiør du jour

Jeg har funnet ut at jeg trenger mye mer farger inn i leilgiheten til kjæresten min, der jeg skal bo. Og heldigvis er han så snill at han gir meg ganske så frie tøyler på hva jeg vil gjøre slik at jeg føler meg hjemme.. Happy Homes er et motto jeg har funnet ut at beskriver stilen min. Glade og fargerike hjem. Så nå har jeg lyst til å få på tapet på soverommet og kjøkkenet, og male gangen…


Det er også et lite gjestetoalett i leiligheten, og hvor gøy er det ikke å ha denne tapeten der?


Jeg leter også etter en tapet å ha bak sengen, og elsker disse -asiatisk blomstertapet…


Et lunt teppe under sengen, en fin drømmende tapet, ny liftgardin, og et fint sengeteppe -litt speil så er mye gjort..


Jeg blir så utrolig mye mer glad av å ha massevis av fine farger, mønster og materialer rundt meg -a happy home <3 det vil jeg skape!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *