Postcard from Sweden

Denne helgen tilbringer jeg hos fine venner i Sverige på en privat work shop med noen brasilianske lærere..  Det blir en helg med fokus på selvutvikling, forståelse av seg selv, sine bestlutninger i livet og å gå enda dypere i seg selv spirituelt… Helt siden skilsmissen min, så har jeg prøvd å forstå mine valg, mitt liv og derfor gått til forskjellige type lærere.. jeg har gått til sexolog, coach, psykolog, og nå til spirituelle veiledere.

Dette blir min tredje work shop med disse brasilianske veilederne, og hva jeg lærer av kloke ting skal jeg dele med dere! Notatboken skal fylles, hodet skal få mer visdom og hjertet skal bli enda mer åpent <3

wish me luck!

3 Comments

 1. Åå så utrolig spennende <3 Håper du vil dele mer om dette på bloggen etter hvert, klem <3

  1. Caroline Skjelbred

   Kjære Linda,

   Om jeg skal!! Lærer så mye🙌🏼

   Nyt lørdagen og helgen, klemmer fra Sverige

 2. Velsigne deg som deler til oss andre ❤️ God lørdag 👌🏻

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *