Look du jour -pink

Coucou og goood fredag!
Denne uken har gått ganske i ett, og vært både hektisk og spennende. Det er mye kok på ELLE-kontoret med eventer vi planlegger som ELLE-Live, der vi skal snakke om hvordan det er å jobbe i motebransjen, hvordan style, og det blir masse med beauty, mote og interiørinspirasjon. En hel lørdag her i Oslo – jeg virkelig gleder meg!!

Jeg flytter også ut av leiligheten min -litt mjau samtidig som det er stas at jeg har blitt samboer med kjæresten min <3 Neste uke skal jeg løpe Rosa Sløyfe-løpet, og i anledning Rosa-sløyfe og oktoberdager så inkluderer jeg litt mer rosa inn i antrekkene denne måneden, og skal pryde kåpene mine med en fin rosa sløyfe!
Her en noen av mine rosa favoritter akkurat nå:


Shopping:
Nydelig kjole fra Ganni, Teddyjakke fra Zara, den perfekte blushen fra Nars, rosa genser fra H&M, og perfekte kordbukser fra H&M -disse med en svart trang genser og et perlekjede -oh yas! Perfekt jobbantrekk spør du meg!

Fredag, sol og blå himmel -aaaah MAGISK kombo!!
Nå skal jeg ta en minipause og gå ut, sette meg ned på en benk, lege bort telefonen og nyte en liten minipause i mitt eget selskap. Kjenne solstråler på nesen, ta noen deilige pust, klargjøre hodet for helg og rett og slett bare være.

Et lite tips hvis man kjenner seg stressa, er at man blir ferdig med stress og dårlig energi før du kommer hjem. 2 fine tips kan være det å gå hjem fra jobb, klargjøre hodet og lytte til litt deilig musikk og få opp vibrasjoner igjen i kroppen. Og de dagene det koker som mest, så liker jeg å ta en treningstur rett etter jobb, da får jeg ut alt krutt på mølla istedenfor å drasse med meg den dårlige energien hjem…

<3 love, Caroline

4 Comments

 1. Hvor er genseren du har på deg fra?
  Klem<3

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Madelene,

   Den er fra & other stories!

   Nyt helgen, klemmer

 2. Hvor er genseren fra? <3

  1. Caroline Skjelbred

   Hei!

   Denne er fra & other stories👌🏻

   God lørdag M, klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *