Beauty Hacks -Baderomshylla

Annonse// Samarbeid med Spasupply

Coucou fra Baderomshyllen min!
Etter mange år i beautybransjen så har jeg testet og prøvd ut mange produkter, og jeg elsker det å komme over merker jeg aldri har prøvd før. Derfor var jeg supergira da jeg skulle prøve ut Murad!

Murad -et amerikansk hudpleiemerke som nå endelig er til salgs i Norge på blant annet Apotek 1. De har som filosofi at det er en sterk Connection mellom hud, kropp og sinn. Og de vil helst at man bruker deres hudpleie i kombinasjon med ett sunt kosthold, at man drikker mye vann, og har et redusert stress nivå i kroppen – en filosofi jeg kjenner at jeg elsker – Og vil leve etter! Ja til litt mindre stress, flere glass vann og glødene sunn hud!

Dr Murad startet dette merke i 1989 og er en av de første som begynte å lage Alpha Hydroxyn Acid i hudpleien sin – en av de mest anti aging ingrediensene som er. Og nå selges disse produktene på  Apotek 1 over hele Norge, samt hos utvalgte Murad-salonger.   Etter å ha lekt meg med denne serien så skal jeg vise dere mine beauty favoritter akkurat nå:

Er det en ingrediens jeg elsker så er det RETINOL! Når det kommer til anti-aging, og den store kampen mot fine linjer, gusten og slapp hud, så er Retinol tingen. Disse tre produktene bruker jeg om kvelden, da Retinol-produkter skal brukes når huden jobber best (om natten) og uten sol. Retinol Youth Renewal Night Cream er en deilig nattkrem som gir meg massevis av fukt samtidig som den jobber med huden min, minimerer porer, fine linjer og gir glød -og alt mens man sover! Konseptet serum begynte jeg med da jeg ble 30 år, og det påfører jeg først på huden, og deretter en krem over. Og dette kveldserumet fra Murad er genialt! Jeg bruker denne ca 3 ganger i uken, da hver dag blir for intens for huden min. Dette serumet er som en kickstart i hudpleie regimet, da den jobber effektivt med fine linjer, stammer opp huden og gir ungdommelig glød! Jeg har tidligere slitt med poser under øynene, og etter at jeg begynte å bruke øyekremer med Retinol i så våkner jeg utrolig sjelden med poser under øyene mer -helt magisk! Dette øye serumet fra Murad inneholder en stor dose Retinol, så jeg påfører den under øynene og på siden av øyene slik at den jobber med fine linjer rundt øyet også kalt kråketær -ugh.  Den inneholder også marine plant-komplekset som glatter ut og lysner huden. Så mørke ringer er det bare å si Adios til! Jeg har sett at huden rundt øynene mine er fastere, og jeg ser mer utvilt ut en før. Virkelig et beauty must! Og et lite tips er: Hvis jeg skal ut, så tar jeg alltid på litt øyekrem under sminken -for å se litt mer opplagt ut.

Dette serumet er blitt en ny favoritt! På morgenen vasker jeg alltid ansiktet mitt, og deretter påfører jeg dette serumet. Dette har en deilig lett fløyelsaktig konsistens, og den gir huden min en super fuktighetsboost. Deretter påfører jeg alltid City Skin fra Murad -en superlett solfaktor med spf 50! Man kan ikke bruke tid og penger på huden sin hvis man ikke gidder å beskytter den, og jeg beskytter ansiktet mitt hver dag med solfaktor -uansett vær. Og når man får dette ekstra steppet inn i hverdagsrutinen sin så er det ikke så mye bry, og du vil takke degselv om noen år!

Litt Retinol, mye solfaktor og massevis av fuktighet -da er mye gjort for å beholde en ungdommelig sunn og glødene hud! Og hva med en ekstra dose Dr Murad filosofi -litt mindre stress og noen glass vann ekstra om dagen? YES Please!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *