Look du jour -Dj -girlfriend

Igår kveld tok jeg på meg denne fine kjolen og ble med Nils frem og tilbake til Oslo fra Sandefjord, og hadde rollen som dansende DJ girlfriend. En rolle jeg elsker! Han hadde en spillejobb på utestedet The Villa, og jeg synes alltid det er gøy å være med. Musikken han spiller er magisk <3

Fine kjæresten in action!

Hvis dere er glad i elektronisk musikk som allikevel har sjel så bør dere prøve ut en kveld han her spiller. Det er alltid så deilig musikk også blir ihverfall jeg alltid  ekstra  lykkelig av å danse!

Retur tilbake til Sandefjord ❤️

Klar for armkrok, søndag og hytteliv igjen

4 Comments

 1. Fiin veske! Hvilket merke er det?

 2. Hei! Kan jeg få spørre hva modellen på kjolen heter? 🙂

 3. For en nydelig kjole! Er den fra ByTimo? Fant den ikke på nettsiden deres!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Julie,
   Ja den er fra by timo😘❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *