Hello holiday

Dag 1 i årets sommerferie! Oh Joy <3

Jeg tar faktisk 3 uker sommerferie i år, med unntak av hyttekontor en eller 2 dager. Men ikke noe le office på 3 uker, en first for meg da jeg alltid har jobbet med magasinet. Og da er 2 uker borte fra utgaven et egentlig maksimum, så dette blir noe nytt  og egentlig ganske så digg!

Våkne opp her på hytta i Sandefjord og vite at det er fint lite på agendaen er rett og slett fantastisk! 

Nå er det sol, familietid og hygge som står på menyen, og det er så deilig!

Håper du nyter lørdagen, om det er første fridag, eller ikke så er det viktig å prøve å være tilstede i livet sitt.

Jeg prøver å styre livet, og ikke la livet styre meg <3

1 Comment

  1. God ferie til deg! Et skikkelig paradis på denne hytta! Hilsen tremenningen din ☀️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *