Summer time

Sommerferien min er rett rundt hjørnet… og jeg gleder meg  noe sinnsykt. Late morminger på hytta i Sandefjord, Stavernfestivalen, venner på besøk, kysse på den fine kjæresten min og lage deilig mat som jeg skal dele med dere her! Med meg blir disse fine sandalene fra Zara og det nyeste tilskuddet til min stråveske samling – denne litt stivere versjonen fra Farrow

Det at denne vesken er litt stiv i fasongen gjør at det er litt mer chic og mer pyntet en de andre jeg har.. Så denne blir med på årets sommerferie!

Og er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om/ dele her med dere?

reiseguide?

Og for de av dere som har sommerferie -nyyyyyt! Og for dere som fremdeles jobber -stå på flinka!

Viktig at vi heier litt på hverandre ❤️

God morgen

1 Comment

  1. Så härligt! Du skrev att du skulle ge tips på bra pedikyr-ställe i Oslo för någon vecka sedan, gör gärna det och även för manikyr om du har något bra 🙂 Njut ferien!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *