Beauty-hacks : that smile!

Annonse//

Jeg har mine beauty-hacks som jeg sverger til, solkrem -for å beskytte huden min, en form for mist er alltid i vesken for å freshe meg opp gjennom dagen og jeg har alltid også blekestrips med i toalettvesken for når jeg ønsker å freshe opp tennene mine… et vakkert smil er noe av det fineste jeg vet, og jeg synes at smilet mitt blir enda finere når tennene mine ikke er misfarget, men rene og hvite!

Moren min er tannlege, så jeg har både hatt regulering og klinikkbleking mange ganger. Og akkurat dissse blekestripsene er utviklet av to kvinnelige tannleger, er skånsomt mot emaljen på tennene samtidig som de fjerner flekker og bleker tennene. I en pakke er det nok til å bleke overkjeven og underkjeven 14 ganger. En time hver kveld i 2 uker for å oppnå fult resultat. Jeg liker å bruke de på kvelden før jeg skal legge meg, da det er mange timer til jeg skal spise og drikke mat. Og hvis jeg skal bleke de før en fest (for en liten fresh up på smilet) så passer jeg på å spise og drikke lys mat etterpå slik at det ikke misfarger tennene igjen.

I et sett er det to blekestrips, en kortere og en lengere blekestrips.  Den lengste bruker jeg på overkjeven og den kortere på underkjeven. Tørk tennene, sett de på, en time med litt Netflix og voila! De sitter godt på, og man kjenner ingenting. For å oppnå en full behandling så er det fint å bruke det hver dag i 14 dager!

Jeg har akkurat klikket hjem Spotlight Whitening sin siste nyhet! Tannblekningspennen. Dette produktet er som en concealer for tennene og gir raske og varige resultater. Helt Perfekt å ha i vesken som en enkel touch up i sommer på ferie, på stranden, festival eller når man skal i bryllup. Den får du kjøpt her

Og nå får du  20% rabatt på Spotlight Whitening sine produkter i nettbutikken om dere bruker koden “SPOTLIGHT20”  Og denne varer frem til 4.juli!

Klikk deg inn her for å lese mer

Et vakkert smil, fylt med glede og positivitet! Det er virkelig noe av det fineste jeg vet om <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *