DIY -Kitchen hacks

Er det en ting du ikke ser på min kjøkkenbenk er det en døll oppvaskkost og en fornuftig beholder til den…
Denne vasen kjøpte jeg for en stund tilbake på Hay, og det er en klassiker de alltid har, og oppvask-kosten er også fra Hay. Jeg elsker at den er i tre, med en svart fin kost…  Fargekombinasjon på vasen tar opp grønnfargen i leiligheten, en fin detalj som jeg setter pris på <3

En bitteliten kjøkken-hack som vil freshe opp kjøkkenbenken din på 1-2-3!

3 Comments

 1. Så lekker benkeplate! Jeg skal bytte til benkeplate i stein med Carrara finish. Jeg skal også ha sprutekant og noe høyere bak platetopp. Jeg klarer ikke bestemme meg for høyden, men synes din ser fin ut. Husker du høyden på sprutekanten bak vask og langs benk? 😊

  1. Caroline Skjelbred

   Hei, jeg bestilte min fra en nettside som heter diapol. Og jeg har tykk benkeplate med normal sprutekant, og høyere bak vask og bak stekeplaten:)

   mange klemmer

 2. Hei igjen!

  Det er Diapol jeg også skal bruke😊 jeg tenkte i utgangspunktet 15 cm høy kant med unntak av bak platetopp som er 40. Dine kanter ser litt lavere ut og jeg tenkte bare om du husket cm målene? 🤗

  Tusen takk for hjelpen!
  Klem!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *