Diy med Geraldine Burnier

Jeg kom over denne instastorien til en vennine, en løsning jeg tror dere vil like og bli inspirert av!

Geraldine er en superdyktige interiørarkitekt og jobber for Christian og hennie i Oslo.. hun har ett hjem man kan drømme om, har en griselekker stil,  en garderobe som er fantastisk og verdens søteste hunder! jeg kom over hennes lille kontorhacking hun gjorde 1 Mai og må dele den med dere! Denne platen er perfekt å ha i gangen, for å huske ukesplanen, kids aktiviteter, trening ect, eller som en fin inspo vegg på soverommet eller til kjøkkenet for å henge fine bilder av venner og familie?

Jeg har lyst på en slik både på kontoret mitt, og en litt mindre versjon på hytta for å henge fine minner og bilder på!

En plate etter eget ønske, farge og bånd velger man selv… og voila!

Elsker alt man kan klarer å få gjort selv, det er både tilfredsstillende for lommeboken, en fin oppgave for hodet, det å være kreativ og i tillegg får man noe helt unikt! Her kan du bruke restestoffer fra gardiner, slik at det matcher, eller gjøre noe helt annet! Love it❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *