Back home

Da er jeg tilbake i Oslo, og hjemme… det ble ett litt mer dramatisk sykehusbesøk enn hva jeg trodde.  Da en cyste hadde gjort komplikasjoner med en av mine eggstokker, som resulterte i at jeg hadde over 1 liter med blod i buken..  Jeg ble hasteoperert, og takket nei til blodoverføring men ja til jerntilskudd.. så jeg prøver å bygge opp blodlageret mitt selv..

Men jeg fikk en litt støkker i meg, første gang når jeg møtte kirurgen som tok den første gynekologiske undersøkelsen av meg. Når han så at noe var galt, og    Da forklarte meg at det ble en hasteoperasjon. Og hvis han så at den ene eggstokken min «ikke var liv laga» ville han bare fjerne den. Da merket jeg at jeg måtte svelge noen tårer… men eggstokkene fikk jeg beholde.

Men jeg fikk en støkk til da jeg forstod at de indre blødningene jeg hadde var såpass alvorlig som de var.  Jeg hadde så lyst til å dra hjem fra akkutten fordi jeg var så lei av å vente, og hadde jeg blødd en liter til med blod i buken så hadde jeg ikke skrevet dette blogginnlegget for å si det sånn.. så man skal passe på!

Magesmerter jenter, med stråling fra skuldre og at kroppen tømmer seg, det er tegn på at man virkelig er dårlig… læreren her er at det er bedre å gå en gang ekstra på akutten enn å komme dit for sent!

så litt blogging fra sofaen blir det i 2 uker fremover og rolig på treningen. Jeg har 4 nye små arr jeg skal pleie, og samle energi❤️

Men dere finner meg her, og litt mer skrivefeil er det nok i dagene som kommer pga en diett som inneholder smertestillende piller.

5 Comments

 1. God bedring!!💞

 2. Huff, det må ha vært veldig skummelt! Kanskje det er et for personlig spørsmål, og da må du bare si det, men hva er grunnen til at du takket nei til blodoverføring? Masse god bedring til deg.
  xx Marie

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Marie!
   Ja, det var ganske skummelt🖤
   Du, jeg takket nei fordi blodoverføring kan få kroppen til å lage antistoffer, som ikke er heldig for fremtidige svangerskap…

   Så heller litt slapp i 2 mnd, og ekstra sunn diett!

   Klem Caroline

 3. God bedring <3 Elsker bloggen din!!!!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Elia❤️🙏🏼🙌🏼

   Åååå tusen takk!

   God mandagsklem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *