Mai -cravings

Mai er måneden der man kan hacke garderoben sin sommerklar! Og det er mye på min cravingliste, blandt annet disse fantastiske sandalene fra Chanel.. jeg vil style de til fine sommerlige kjoler, bruke de på kontoret med hvite ankelkorte jeans, disse passer rett og slett til alt..

Jeg vil gå med mye mer leopard i mai, og style mønsteret som her med striper og andre mønster! slenge en lekker leopardkåpe over en jeans, pump, hvit T-skjorte og stylet med store øredobber! Chic på 1-2-3!

Jeg vil gå med mye mer helhvitt, det er så sommerslig og


utrolig fresht! Hello hvite bukser og blondebluser a la Isabel Marant

Jeg vil gå med raske shades, som disse fra Le Specs!

Mansur Gavriel har designet denne lekkerbisken av en veske, og en stram veske som dette løfter opp ethvert antrekk! Jeg vil enten gå for denne tomatrød eller en i lys beige… love IT!

Denne higlighteren fra Marc Jacobs skal få kinnbeina mine til å poppe og gløde om kapp med vårsole! Jeg har hørt så mye bra om denne, så gleder meg til å prøve!

Jeg skal kjøpe en ny fin stråhatt, som skjermer ordentlig! Nå er det null tull mer, og jeg skal bekjempe hyperpigmenteringen min med solfaktor 50 og solhatt!! Ifjor var jeg ganske flink og hadde mindre pigmentering enn året før, i tillegg til at jeg skjermer huden min. Litt bronzer så hacker jeg brunfarge til ansiktet mitt istedenfor å ødelegge den!

Et par down, 4 to go? Mine duo Chanel ballerinas er noen av mine favoritt sko, og de strammer opp og gjør et lekent antrekk litt mer sofistikert… nå sikler jeg på et par med en liten hæl. Perfekte vår og sommersko spør du meg❤️

2 Comments

 1. Er helt desperado nå, prøvd å finne de første Chanel sandalene i hele natt etter jeg så posten din… har de et navn, vet du? Er de ute i butikk nå?

  1. Caroline Skjelbred

   Hei, det er denne modellen:

   https://www.chanel.com/fr_FR/mode/p/sho/g32588y52620/g32588y52620k0680/sandales-tweed-gris-argente-noir.html

   Disse er melertgrå men de svarte er finest!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *