Thank you <3

Jeg tar av meg hatten for dere kjære vakre lesere og soul sisters! Det er så hyggelig med all tilbakemeldinger jeg får her, på instameldinger og facebook <3
Det er koselig at vi sammen her kan ha en egen platform hvor det er åpen dialog, diskusjoner og der man kan dele.


The future is Bright!

Jeg skal dele på alle mine tips om trening -og jepp videoer kommer! Alle wellness hacks jeg har både på kosthold, leve og tenkemåte som har hjulpet meg gjennom mørke tunge dager, og tips som kanskje gjør hverdagen bittelitt bedre..  og såklart roten i meg, som er mote og interiør.. slipper ikke unna litt farger, mønster og klassisk Parisienne stil..

Det varmer at jeg har de fineste leserne her <3

Happy Friyay

4 Comments

 1. Margrete

  Jeg ønsker meg mye interiør! Kunne du laget et innlegg med bokhyllen din; hvor den er fra, hva du har i den osv.? Synes den er så fin, og det ser ut til at du har mange interessante bøker og pyntegjenstander i den!

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Margrete,

   Tenkte å lage en fin blogg om den, og litt hvordan jeg styler interiør?
   Mange klemmer og gooooood fredag

   1. Margrete

    Gleder meg til det innlegget kommer! Glad for at du er tilbake som blogger 😀 Elsker stilen din <3 God helg! Klem

 2. Martine

  Hei 🙂 Har så lyst å lese et innlegg om hva som er dine rutiner når det kommer til trening av armer! Og trening generelt 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *