My good morning cappuccino

Jeg elsker min morgenkaffe, og den er  en del av min morgenrutinen…Nesen som en morgenrituale da jeg drikker alt helt likt- hver eneste dag.. det føles så fint, i en hverdag som er litt kaos,  hektisk og kunn med fokus på nyheter så er dette en fin motpol.  Min morgentradisjon.

Cappuccinoen min har blitt litt hacket, da jeg har byttet ut kumelk med cocosnnøtt melk. Så utrolig godt, og fint å ikke få i seg disse mengdene med kumelk på morgenen..

Coconut milk fra alpro steamer så fint, og er min favoritt av havet av rismelker, mandelmelk og soya som jeg ikke liker.. litt kaffe, også denne! Mmmmagisk!

god fredagsmorgen, måtte den bli nydelig… og hva med en liten fredagsmantra?

Dagens mantra kan være: takknemlighet.. ❤️ For degselv, det du gjør mot degselv som er fint, eller mot andre, eller hva noen andre har gjort mot deg for å hjelpe, støtte eller trøste.

Ta vare

2 Comments

 1. Hei,
  Jeg lurte på om du hadde noen tips eller erfaring med «helsereiser» for kropp og sjel. Yoga turer eller steder der man kan slappe av, få ny energi og litt kloke ord som man kan ta med seg i hverdagen? Kanskje du kunne laget et innlegg om dette? Takk for en fin og inspirerende blogg.

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Anja❤️

   Tusen takk kjære🙏🏼🙏🏼🙏🏼

   Ja, skal lage en wellness blogg om fine apper, reiser og ting man kan gjøre i hverdagen..det er så viktig å samle energi, finne ny kraft og motivasjon💖🙏🏼

   Mange klemmer og good vibes til deg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *