Body hacking- magetrening


Som dere vet så synes jeg det å trene til SK18 er noe tull, og jeg synes det er mye bedre å prøve å være sunn hele året enn å pine seg gjennom 3-4 uker med altfor blodhard trening, lav motivasjon og kjedelig diet..
Her er noen av mageøvelsene jeg sverger til:

Planken -altså denne er så effektiv! Jeg liker også diagonal planke, der man tar motsatt arm og ben rett ut..

Båten- denne er det fint å bare holde seg lengst i og den BRENNER. Er du ekstra tøff en dag så sleng på en vekt, hold den foran brystet og gå til venstre og så høyre om hverandre.. its a KILLER!

Benopptrekk med push-ups- her står du i planken, tar først høyre ben og ned mot albu, deretter venstre før du avslutter med en push up.. hvor mange klarer du?

Diagonal magecrunch -en klasssiker, her tar du albu mot motsatt kne – og keep on til det brenner.

Jeg liker også å løpe i oppoverbakke på tredemølla, da jeg må bruke magemusklene til å stabilisere.. Da setter jeg mølla på stigning 5%, deretter 10% så avslutter jeg med 15% stigning. Da får du pumpen i gang, og etterpå føles det så deilig!

Også lurte jeg på om det er av interesse at jeg lager noen treningsvideoer? Viser de øvelse jeg sverger til, både til rumpe, lår og mage?

Gi meg en shout out!

17 Comments

 1. Caroline

  Ja til treningsvideos! 💃🏼

  1. Caroline Skjelbred

   Yes Caroline! Videoer kommer💪🏼🌈🤪

 2. Ja lag video!!!

  1. Caroline Skjelbred

   Nå blir det treningsvideo her på bloggen Ida👌🏼💪🏼💫

 3. Ja til video 😀

  1. Caroline Skjelbred

   Yayyy😻

   Mange klemmer

 4. Vil gjerne se video👍🏻

  1. Caroline Skjelbred

   Det blir treningsvideoer nå her✨💪🏼
   God fredag!!

 5. Jaaaaaaa video

  1. Caroline Skjelbred

   Juuhuu😘💋💋

 6. Henriette

  Jaa❣️🙌🏽 til video💃🏼

  1. Caroline Skjelbred

   Yayyyy!!!

   Blir video nå💃🏼💋

 7. Ragnhild Tangen

  Hei Caroline. 😊

  Ja til video, kjempe kjekt og bra Inspo for oss som detter lit utpå av og til..

  Og foresten så utrolig, utrolig kjekt at du har kommet tilbake til blogg verden.
  Du er blitt savnet, og det dypt.
  Jeg har vel fulgt deg ja helt tilbake til 2012 -13 hvis jeg husker riktig. Og det er så kjekt og føle deg. for vi er ganske så lik på både Fashion og Intriørstilen. Du har lit mer Jasica Parker vibe over deg enn ja resten av de andre norske blogg kvinnene. (Virkelig dyktige kvinner og bra still, ingen ting ondt her. Men av deg får jeg en god inspirasjon av.)

  Men tilbake til det jeg egentlig skulle spøre deg om. Det var Biblotelet/TV veggen din.
  Jeg likte virkelig god hvordan du brukte Billy bokhyllene på til og lage en så flott og delikat veg.
  På den gamle bloggen din hadde du et innlagg på hvordan du hadde montert bokhyllene, siden du ikke hadde «ryggen» til Billy, men at vi så den flotte turkis fargen du har malt stuen i. Dette har klistret seg på hukommelsen, tl noe jeg skal gjøre når jeg får mulighet. Og når er den endelig kommet. Så spørsmålet mit til deg var. Kan du/vil du publisere det på nytt på bloggen, eller bare svare meg har på komitar felte hvordan du gjorde det. Hadde det vært utrolig snilt.

  Lang melding, det ble de gamle og.. haha, men igjen utrolig kjekt og se deg på denne plattformen igjen.

  Ha en nydelig helg
  Ragnhild Vatle Tangne

  1. Caroline Skjelbred

   Hei Kjære Ragnhild❤️❤️❤️

   Å herregud, så utrolig fin og hyggelig kommentar!!!! Det varmer og gleder meg så mye at du skjønner ikke🙏🏼❤️

   Jeg skal lage en egen blogg om IKEA hackingen jeg har gjort hjemme.. så fint, billig og lettvint!

   Og, det er så fint å ha deg her! Fine deg❤️
   God fredag kjære, mange klemmer

 8. Jaaa.. video, video 🙌🏼🍀🌸

 9. Wow😍 jaa til video🙌🏼 Og gjerne en matplan også! For det du gjør funker tydeligvis😄

  1. Caroline Skjelbred

   Hei kjære Tina!

   ☺️😘 tusen takk søte!! Skal tipse om mat og trening💪🏼⚡️⚡️⚡️

   Goood fredag

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *