My Wellness Mantra


Trening og wellness er viktig for meg, og det er en livstil mer enn en kamp om å få til sommerkroppen 2018 mentaliteten.
Jeg har alltid lik å trene, og når jeg var ung drev jeg med dans og alpin, og jeg brukte fake legg for å få medlemskap på Sats da jeg var 15 -siden de hadde 16 års aldersgrense… ehehe

Jeg liker å trene og  har  også et veldig avslappet forhold til mat,  ingen allergier, spiser kjøtt, pasta , brød -enkelt og greit et variert kosthold. Men jeg prøver å lytte til kroppen min mest mulig. Og nå kjenner jeg at jeg skal gi megselv en liten kickstart, det betyr en grønnere linje på matveien, mindre prosessert mat, mindre sukker, mindre kaffe og mer grønn te og vann. Og jeg skal hente frem noen deilig oppskrifter på sunn og god mat, som styrker kroppen og som i tillegg er bra for hud og hår -yay!!

De gangene jeg har kjørt en grønnere linje med trening og deilig yoga har jeg kjent at jeg blir mer effektiv på jobb, enda gladere og får mye mer overskudd og energi!

Min kinderegg treningsfilosofi er styrketrening, kondisjon og yoga!
Jepp, jeg løfter vekter, løper, både intervall og lange joggeturer (med musikk på ørene er dette noe av det beste jeg vet da det klargjør hodet mitt for tanker, og vekker fantasien min). Også elsker jeg yoga! Kombinasjonen å stretche  ordentlig ut med yoga, og den indre roen det gir meg, med intens barrys bootcamp trening, en tur innom core Balance og løpeturer rundt Bygdøy er rett og slett min oppskrift på indre glede og ytre sexyness!
Og når jeg sier sexyness så er det ikke å komme inn i den kjolen eller jeansen, men det er det at man stråler -man er sterk, stolt av egen prestasjon og jeg finner i tillegg enda større indre styrke og energi. Og det er for meg veldig sexy..

hva motiverer deg til å ta vare på degselv?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *